Beste aksjefond

Det er en tilnærmet umulig oppgave å spå hva som vil være de beste aksjefond i fremtiden. Det vi hos Aksjefond.no derimot kan gjøre, er å anbefale aksjefond som vi vet forvaltes av dyktige forvaltere med god track-record. Ta en titt på våre anbefalte fond under.

Aksjefond.no sitt anbefalte globale aksjefond – Skagen Global
Skagen Global satser på undervurderte og upopulære aksjer verden over. Fondet forvaltes av den meget erfarne aksjeplukkeren Kristian Falnes.

Aksjefond.no sitt anbefalte norske aksjefond – Storebrand Vekst
Storebrand Vekst investerer i vekstaksjer på Oslo Børs. Det vil si at de satser på aksjer de tror kan gjøre det meget godt i framtiden, og som ikke nødvendigvis er lønnsomme idag. Storebrand Vekst tar et forvaltningshonorar på 2 prosent.

Aksjefond.no sitt anbefalte regionfond – Landkreditt Kina
Kina er den raskest voksende økonomien i verden og du har muligheten til å bli med på ferden gjennom aksjefondet Landkreditt Kina. Fondet forvaltes av Dagfinn Hopsdal og tar en provisjon på 1,75%.

Aksjefond.no sitt anbefalte bransjefond – DnB Nordic Technology
DnB Nordic Technology er et sektorfond som utelukkende investerer i IT-aksjer. De investerer i både globale og norske aksjer. To av deres største aksjeposter er i GOOGLE og OPERA.  Morningstar rangerer dette fondet med 5-stjerner og vi anbefaler dette fondet som for deg som har tro på kursutviklingen i teknologi-relaterte aksjer i fremtiden.