Anbefalte fondsporteføljer

Velkommen til vår seksjon for anbefalte fondsporteføljer. Her finner du skreddersydde porteføljer som passer din livsfase. Uansett om du er student eller pensjonist, så har Aksjefond.no en fondsmiks som passer deg.

Studenten 
Faktum er at jo yngre du er, jo mer risiko bør du ta i dine fondsinvesteringer. Det er nå du har muligheten til å bygge et fundament i aksjemarkedet som du vil ha stor nytte av i fremtiden. Vi i Aksjefond.no har funnet en god miks av globale og norske fond som vi mener bør gi en best mulig avkastning tilpasset den risikoen du kan ta som student.Den nyetablerte
Du har akkurat slått deg til ro med en jobb du er tilfreds med, og du har kanskje investert en betydelig sum i egen bolig. Selv om mye av pengene dine brukes til å betale ned lån betyr ikke det at du ikke samtidig bør spare i aksjefond. Sjekk ut vår anbefalte portefølje for den nyetablerte.
Småbarnsforeldre
Når barn har kommet inn i bildet er det på tide å også tenke mindre risiko i fondssparing. Samtidig er du såpass ung at du bør fortsatt gå for en stor andel aksjer i din fondsportefølje.

Den etablerte
Pensjonstiden nærmer seg med stormskritt og du bør søke mer trygghet i sparingen jo eldre du blir. Vår anbefalte fondsportefølje sikrer deg mot det verste i en stygg nedtur i aksjemarkedet, men lar deg samtidig bli med på moroa i en eventuell opptur.
Pensjonisten
Som pensjonist bør du unngå for mye risiko når du velger dine aksjefond. Vi har derfor skreddersydd en portefølje for deg som ønsker å nyte alderdommen og samtidig satse på en pen avkastning i aksjemarkedet.